Indvendig og udvendig vinduespudsning for private og erhverv

Er du på udkig efter en professionel vinduespudser, og er dine vinduer beskidte, og trænger de til en vask? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Scandinavian Group klarer vi både den udvendige og indvendige vinduespudsning. Vi udfører primært vinduespudsning i og omkring Kokkedal, Hørsholm og Nivå, men vi pudser også gerne vinduer i resten af Nordsjælland.

Vi er et professionelt team, bestående af medarbejdere med flere års erfaring med vinduespolering, hvorfor vi kan tilbyde rengøring af glasfacader, glasbeklædninger og vinduesrammer i alle afskygninger. Ingen opgave er for store eller for små til os. Vi besidder en række af specialudstyr og lift, der gør det muligt for os at løse alle opgaver inden for vinduespudsning.

Hvis du har brug for en professionel vinduespudser, så kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller send os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

    Hvad koster vinduespudsning?

    Det kan være svært at angive en præcis pris på vinduespudsning, da prisen kan variere meget fra opgave til opgave. Dels kommer det an på hvilken type af vinduer, der er tale om, samt antallet af dem. En anden faktor er også hvor tit, du vil have, vi kommer forbi. I nogle tilfælde vil en vinduespolering kræve at vi benytter os af specialudstyr, hvilket også kan have indflydelse på den endelig pris. Men vi garanterer altid så billige priser som muligt, uanset opgavens størrelse, når du samarbejder med os.

    Vores professionelle vinduespudsere sætter den faglige stolthed i højsædet og efterlader altid vinduerne skinnende rene og uden striber efter polering. Hos Scandinavian Group overholder vi altid alle vores aftaler, og vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Med andre ord kan du trygt overlade vinduespudsningen til os, uden grimme overraskelser på regningen.

    Kontakt din vinduespudser allerede i dag

    Mangler du en vinduespudser, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor vinduespudsning? Så sidder vi klar allerede i dag til, at besvare alle dine spørgsmål. Vi sender dig også gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.