Privat rengøring Søborg

Bor du i Søborg, og har du brug for hjælp til rengøringen derhjemme? Så er vi et kompetent rengøringsfirma med mange års erfaring, klar til at hjælpe dig.

Skræddersyet privat rengøring i Søborg

Her hos Scandinavian Group starter vi altid med at lytte til dine ønsker med rengøring af dit hjem. På den måde kan vi bedst muligt drage os ind på dine behov for privat rengøring i Søborg. Du får nemlig her mulighed for at fortælle os dine specifikke ønsker, og hvad du sætter særlig stor vægt på.

Med vores mange års erfaring i rengøringsbranchen kan vi roligt love, at vi altid står klar til at hjælpe med privat rengøring, og det gælder uanset hvilken form for rengøring der ønskes.

Når vi gør rent hjemme hos dig, gør vi en stor dyd ud af at behandle dit hjem og dine ejendele med stor respekt, som var det vores egne.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Privat rengøring i Søborg med miljøvenlige rengøringsmidler i fokus

  Giv os et kald, når du er på udkig efter privat rengøring. Vi er dit rengøringsfirma i Søborg, og du kan være helt sikker på at din privat rengøring bliver udført med de bedste og miljøvenlige produkter indenfor rengøringsbranchen.

  Vi kører løbende test/afprøvninger af nye produkter, så vi ved, hvilke produkter der er de bedste og sundeste at gøre rent med. Dette gør vi for at opnå de bedste resultater for vores kunder, så vi med garanti kan efterlade et skinnende hjem, når vi har hjulpet dig med din rengøring.

  Uddannet rengøringsfolk til privat rengøring

  Hos Scandinavian Group kan du altid forvente rengøringsfolk, som har en uddannelse indenfor rengøring. Det gør vi for, at du skal have den bedste oplevelse. Vi har løst masser af opgaver til perfektion. Vi tilbyder altid tilfredhedsgaranti på vores privat rengøring. Du kan derfor altid være sikker på, at din privat rengøring opfylder alle dine behov som aftalt.

  Få tilbud på privat rengøring i Søborg?

  Prisen på vores privat rengøring er ikke fastsat, da vores privat rengøring pris i Søborg bl.a. afhænger af hvilken rengøringstype, størrelse på boligen, samt hvor ofte du skal have gjort rent. Med i prisen får du selvfølgelig altid støvsugning, gulvvask og afstøvning.

  Du er altid velkommen til at spørge nærmere ind til vores privat rengøring. Du kan kontakte os på info@scandinavian-group.dk eller på telefon 28 26 71 35.