Privat rengøring Lyngby

Leder du efter et professionel privat rengøring i Lyngby til at klare rengøringen i dit private hjem? Så er Scandinavian Group det helt rigtige valg for dig.

Overlad trygt din private rengøring i Lyngby til os

Du er måske et af de mange mennesker, der selv står for rengøringen privat i hjemmet. Ville det ikke være dejligt, hvis du slap for dette og fik mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig. Her kommer Scandinavian Group ind i billedet.

Vi er nemlig din professionelle samarbejdspartner, når det gælder om privat rengøring i Lyngby. Vi har nemlig mange års erfaring med alle typer af rengøring, og vi tilbyder derfor en grundig rengøring af dit hjem.

Vi ved at det kræver tillid at lukke os ind i dit hjem, men du kan trygt overlade rengøringen til vores dygtige uddannede medarbejdere. De yder altid en høj service og efterlader dit hjem skinnende rent.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, garanterer vi at vi kommer tilbage og løser det gratis.

Hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsservice, kan du altid kontakte os på telefon 28 26 71 35 eller sende os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Rengøring privat priser

  Privat rengøring i Lyngby er ikke så dyrt, som du tror, men da vi ingen fast prisliste har på vores rengøring, er det svært at sige hvad den endelige privat rengøring pris bliver.

  Her spiller nemlig flere forskellige faktorer ind, såsom hvilken type rengøring du ønsker, størrelsen på arealet og til sidst hvor tit vi skal komme og hjælpe dig. Alle vores ydelser kan kombineres, så de passer lige til det behov du har brug for.

  Har du brug for at vi skal regelmæssigt, har du mulighed for at lave en fast aftale med os. Ønsker du derimod at vi bare skal komme, når du har brug for det, er dette også en mulighed.

  Uanset hvilke behov du har brug for, er vi altid klar på at finde en løsning der passer dig. Lige meget hvad garanterer vi vores kunder den billigste pris som overhovedet muligt.

  Kontakt os for et godt tilbud

  Kontakt os for at høre mere om de mange fordele, der er ved at vælge os. Vi kan kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.