Privat rengøring Kokkedal

Scandinavian Group klarer din privat rengøring i Kokkedal, så du ikke behøver at bekymre dig om dette mere.

Få din travle hverdag til at hænge sammen med privat rengøring Kokkedal

I en rigtig travl hverdag kan det være svært at finde overskud til at få klaret rengøringen. Du kan derfor få hjælp til dette, så du bedre kan udnytte din tid til mere betydningsfulde ting.

Vores mange års erfaring inden for privat rengøring i Kokkedal har betydet, at vi har oplevet lidt af hvert. Du kan derfor trygt overlade rengøringen til os, da vi kan klare alle typer opgaver.

Vores dygtige og pålidelige medarbejdere kan nemlig løse alle dine opgaver, da de er uddannet inden for rengøring og altid leverer et omhyggeligt stykke arbejde.

Vi beskytter miljøet og dit hjem, eftersom vi altid benytter os af miljøvenlige produkter. Derudover behandler vi dit hjem og interiør med respekt, da vi ved det kræver tillid at lukke fremmede ind i sit hjem.

Samtidig yder vi den bedste og mest omhyggelige service, hvilket du er 100% garanteret for. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, kommer vi og løser det helt gratis.

Vil du høre mere om vores privat rengøring i Kokkedal, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 26 71 35 eller sende os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vores privat rengøring i Kokkedal pris

  Drømmer du om at slippe for rengøringen, men tænker, at det er for dyrt? Det behøver det slet ikke at være. Hos Scandinavian Group garanterer vi altid alle vores kunder, at de får den bedste pris som overhovedet muligt.

  Prisen afhænger selvfølgelig af hvilke opgaver, der skal udføres, hvor stort et område der skal rengøres, og så hvor ofte du ønsker at vi skal komme.

  Det er muligt at lave en fast rengøringsaftale, eller vi kan komme, når du har brug for det. Det er helt op til dig, hvad du synes, der passer bedst til dit behov.

  Vi gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

  Kontakt os for et godt tilbud

  Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om de mange fordele, der er ved at vælge os til privat rengøring i Kokkedal. Vi kan kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vil du modtage et uforpligtende tilbud bagefter.