Privat rengøring Hørsholm

Bor du i Hørsholm, og har du brug for en hjælpende hånd med rengøringen? Så er Scandinavian Group den rigtige løsning for dig.

Rengøring privat i Hørsholm med respekt for dit hjem

Vi står altid klar til at hjælpe med privat rengøring i Hørsholm i alle afskygninger. Vi har mange års erfaring, og vi udfører alt fra A til Z med fokus på dine behov og respekt for dine ting.

Vi ved, at det er at vise os stor tillid at lukke os ind i dit hjem. Derfor gør vi også alt for at leve op til den tillid, du har vist os.

Det gør vi blandt andet ved at behandle dine ejendele med stor respekt, som var det vores egne, samt at bruge rengøringsprodukter, der er skånsomme for miljøet.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Privat rengøring i Hørsholm med tanke på miljøet udført af fagfolk

  Scandinavian Group har stor erfaring med alle former for rengøring, og vi bruger kun uddannede fagfolk, der har erfaring med rengøring.

  I årenes løb har vi samlet erfaringer, lært og rettet til. Derfor er vi også sikre på, at vi kan udføre en professionel og tilfredsstillende rengøring hjemme hos dig.

  Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler, som er skånsomme over for overflader, interiør og klima.

  De fleste sætter pris på et rent hjem, men det er ikke alle, der har overskud i hverdagen til at foretage den fornødne rengøring. Det kan skyldes lange arbejdsdage, børnehentning, familie prioriteter eller andre faktorer, der vægtes over rengøring.

  Det forstår vi til fulde, og derfor står vi klar med hjælp i det omfang, du måtte ønske det. Vi kommer både og gør rent efter en stor fødselsdagsfest eller efter fast aftale.

  Kom hjem til et rent hjem. Kontakt os allerede i dag

  Har du brug for privat rengøring i Hørsholm? Tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Vi er fleksible, og vi kan imødekomme alle behov. Vores privat rengøring pris er ikke fastsat, da den afhænger af opgave og omfang. Men vi leverer altid det aftalte stykke arbejde til den aftalte pris.

  Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Privatrengøring nordsjælland