Privat rengøring Hornbæk

Bor du i Hornbæk, og har du brug for en hjælp til rengøringen derhjemme? Hvis det er tilfældet, så er vi hos Scandinavian Group altid klar til at hjælpe dig.

Professionel privat rengøring i Hornbæk med respekt for dit hjem

Hos Scandinavian Group er vi altid klar til at hjælpe med privat rengøring, lige meget hvilken form for rengøring der ønskes. Med vores mange års erfaring indenfor privat rengøring, udfører vi alt fra A til Z med fokus på dine behov og respekt for dine ting. Vi er nemlig meget taknemmelig for den tillid, du viser os, ved at lukke os ind i dit hjem. Derfor gør vi også alt for at leve op til den tillid, du har vist os, ved at behandle dine ejendele og dit hjem med stor respekt, som var det vores eget.

Vi kan garantere dig for, at vi bruger de bedste og miljøvenlige rengøringsprodukter, når vi gør rent hjemme hos dig

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kompetent rengøringsfirma står klar til at hjælpe dig med privat rengøring i Hornbæk

  Scandinavian Group udfører til dagligt en bred vifte af rengøringsopgaver, alt fra gulvvask til vinduespudsning eller rengøring af badeværelser. Med vores hjælp til privat rengøring i Hornbæk er der altså ikke en rengøringsopgave, vi ikke kan løse. Vi udfører privat rengøring til alle hjem, store som små, og vi tager os både af specifikke opgaver og hovedrengøringer.

  Vi bruger kun erfarne fagfolk, der har en uddannelse for rengøring. Dette gør vi for at du skal have den bedste service, hvor vi har løst opgaven til perfektion. Med vores mange års erfaring med alt indenfor privat rengøring gør, at vi med ro i maven kan give tilfredshedsgaranti på vores privat rengøring i Hornbæk.

  Gratis tilbud på privat rengøring i Hornbæk?

  Vores privat rengøring pris kan variere ud fra dine behov og ønsker. Det er, fordi prisen på vores privat rengøring i Hornbæk afhænger af flere parametre som eksempelvis rengøringstype, størrelse på boligen, og hvor ofte du skal have gjort rent. Med i prisen følger selvfølgelig altid støvsugning, gulvvask og afstøvning.

  Tilbuddet vi kommer med er altid uforpligtende, og du er altid velkommen til at spørge nærmere ind til vores rengøring. Kontakt os på info@scandinavian-group.dk eller på telefon 28 26 71 35.