Privat rengøring Hillerød

Lokal privat rengøring i Hillerød. Få mere tid til familien og dig selv med rengøring fra os, samt få et rent og sundt hjem.

Få tid til det vigtige og lad os klare besværet med rengøringen

Privat rengøring i Hillerød med tilfredshedsgaranti

I en meget travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til det, man virkelig holder af. Rengøring er en kamp vi alle kender til, så går du og overvejer at få andre til det, er vi hos Scandinavian Group det helt rigtige valg for dig. Vi tilbyder en grundig privat rengøring i Hillerød, og vi har mange års erfaring med alle former for rengøring i private hjem.

Ved at vælge os som din rengøringshjælp i Hillerød, sikrer du dig at dit hjem altid fremstår rent og lækkert, hvilket betyder at du kan prioritere din fritid med det der virkelig interesserer dig.

Vi stræber efter at holde en høj standard og løse dine opgaver til perfektion hver gang. Vores personale er derudover uddannet inden for rengøring af private hjem. Derfor tilbyder vi 100% garanti på vores rengøring, hvilket betyder, at hvis du ikke er tilfreds, kommer vi tilbage og ordner det gratis.

Hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsservice, står vi klar på telefon 28 26 71 35 eller send os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Privat rengøring priser i Hillerød

  Hvad koster privat rengøring Hillerød så? Det er helt sikkert mindre end du tror. Det er dog svært at sige, hvad den endelige pris på din private rengøring bliver.

  Vi har nemlig ingen fast prisliste, så derfor er der forskellige faktorer der spiller ind. Det kan f.eks. være størrelsen på opgaven, hvilken slags rengøring du ønsker og så selvfølgelig hvor ofte du ønsker vores hjælp.

  Du kan kombinere vores ydelser, alt efter hvilket behov du har brug for. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Vi tilbyder vores rengøringshjælp til en fast aftale eller når du har brug for det. Uanset hvilken løsning du vælger, garanterer vi at du får det til den billigst mulige pris.

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Kontakt os i dag og hør mere om alle de mange fordele, der er ved at vælge private rengøring hos os. Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.