Privat rengøring Herlev

Bor du i Herlev, og har du brug for professionel rengøring derhjemme? Så er Scandinavian Group med mange års erfaring, den helt rigtige løsning for dig.

Dine behov kommer først med privat rengøring i Herlev

Hvis du vælger Scandinavian Group til din privat rengøring i Herlev, er du garanteret en skræddersyet rengøring, som er tilpasset efter dine behov. Måden vi imødekommer din rengøring på, er ved, at vi starter med at have fokus på at lytte til dine ønsker og behov for rengøring hjemme hos dig. Dermed er vi sammen blevet 100% enige om, hvilken type rengøring du skal have foretaget.

Vi ved, at det er en tillidsprøve at lukke os ind i dit private hjem. Derfor går vi altid opgaven med respekt for dig og dit hjem. Dette betyder, at vi tager hensyn til dine ejendele, og udføre sund rengøring med de bedste og miljøvenlige rengøringsprodukter.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Slip for rengøringen derhjemme, og få tid til alt det sjove

  Hos Scandinavian Group ved vi hvor irriterende, det kan være, når man kommer hjem efter en lang og travl arbejdsdag, og der ikke er blevet gjort rent. Vi kender nemlig godt til følelsen, når man kommer hjem, og gerne vil have tid til at holde fri og hygge med ungerne eller tage en tur i fitness. Så man kan få ladet batterierne op til den næste dag. Med vores privat rengøring i Herlev, kan vi tage rengøringsbyrden fra dig, og udføre en professionel rengøring som dækker alle dine behov.

  Ønsker du at slippe for rengøringen hjemme hos dig? Så kan du trygt kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på din private rengøring. Det eneste du skal gøre, er at klikke på vores telefonnummer: 28 26 71 35, eller udfyld vores kontaktformular i bunden af siden, eller send os en mail info@scandinavian-group.dk.

  Få en sund og miljøvenlig privat rengøring i Herlev

  Med Scandinavian Group som dit rengøringsfirma til privat rengøring i Herlev, kan du altid regne med at din privat rengøring bliver udført med de bedste og miljøvenlige rengøringsprodukter indenfor rengøringsbranchen.

  Vi har fokus på at køre løbende test af nye rengøringsprodukter på markedet, så vi ved præcis, hvilke produkter der er de bedste og sundeste at gøre rent med.

  Med os kan du være sikker på, at forarbejdet er blevet gjort, så vi med garanti kan efterlade dit hjem skinnende.

  Kontakt Scandinavian Group i dag & få et gratis tilbud på din rengøring

  Står du og mangler privat rengøring i Herlev? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible, og vi kan imødekomme alle dine rengøringsbehov.

  Vores privat rengøring i Herlev pris er ikke fastsat, da den afhænger af rengøringens omfang. Men vi leverer med garanti altid det aftalte stykke arbejde til den aftalte tid og pris, uden ekstra gebyrer.

  Du kan kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud, enten ved at udfylde vores kontaktformuler i bunden af denne side, eller send os en mail på info@scandinavian-group.dk eller ring til os på 28 26 71 35. Vi glæder os til at høre fra dig.