Privat rengøring Helsingør

Har dit hjem brug for en kærlig hånd i form af grundig rengøring, og har du en travl hverdag, der gør, at tiden er knap og prioriteres anderledes?

En miljøvenlig privat rengøring i Helsingør

Rengøring privat i Helsingør. Et skinnende hjem til dig, der prioriterer anderledes

Hos Scandinavian Group tilbyder vi privat rengøring i Helsingør. Vi har årelang erfaring og kan udføre en lang række af rengøringsservices.

Har du et tidskrævende arbejde, eller har du bare ikke lyst til at gøre rent? Vi kan godt forstå, at du har andre prioriteringer, der gør, at rengøringen ikke står i første række.

Når vi kommer ud til dit hjem i Helsingør, er det altid med stor professionalisme og respekt. Derfor benytter vi os af miljøvenlige rengøringsmidler og tager altid hensyn til dine ejendele.

Derfor tilbyder vi også fleksibel, grundig og miljøvenlig rengøring. Du kan lave en fast aftale med os eller bruge os, når du føler, du har brug for det. Vi tilpasser os altid dine behov.

Dermed lover vi dig også, at du kommer hjem til en skinnende ren bolig, hvor der er passet på tingene og tænkt over tingene.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Årelang erfaring gør os rustet til alle rengøringsopgaver

  Bedste privat rengøring i Helsingør

  Hos Scandinavian Group har vi mange års erfaring med privat rengøring i Helsingør.

  I årenes løb har vi set og prøvet lidt af hvert. Det har gjort os rustet til at løse alle former for rengøringsopgaver i alle typer af hjem.

  Derfor er det irrelevant for os, om der er tale om en stor villa eller en 1-værelses lejlighed. Vi kan altid klare rengøringen for dig.

  Vores medarbejdere er grundigt uddannede, og de kan varetage både gulvvask, vinduespudsning, afstøvning og aftørring af overflader.

  Der er altid 100 % garanti på vores rengøring, og skulle du ikke være tilfreds, kommer vi tilbage og laver det om – gratis selvfølgelig.

  Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring i Helsingør

  Kunne du godt tænke dig professionel rengøringshjælp? Lad os give dig et uforpligtende tilbud på vores service.

  Vi har altid rimelige privat rengøring priser, hvor alle kan være med, og vi rykker ud til dig, uanset om der er tale om rengøring efter en fødselsdagsfest eller i forbindelse med en fast aftale.

  Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi hurtigt tilbage til dig.