Privat rengøring Gentofte

Det er fantastisk at komme hjem til en skinnende nyrengjort bolig. Det er for de fleste mindre sjovt at udføre det nødvendige rengøringsarbejde. Så er det godt, at Scandinavian Group findes. Vi er et professionelt, alsidigt og erfarent rengøringsfirma, der tilbyder privat rengøring i Gentofte.

Privat rengøring i Gentofte med respekt for hjem og miljø

Det er en tillidsprøve at lukke os ind i dit private hjem. Det er vi meget bevidste om, og derfor går vi altid til opgaven med respekt for dig og dine ting. Det betyder, at vi passer på dit hjem og udfører rengøring med de rette produkter.

Derfor bruger vi også kun rengøringsartikler, der er skånsomme for miljøet, ligesom vi gør en dyd ud af at levere et tilfredsstillende resultat. Er du ikke tilfreds, vender vi tilbage og udfører arbejdet igen. Ganske gratis naturligvis.

Vi udfører alle former for rengøring i private hjem. Vi har derfor i årenes løb også set og oplevet meget. Vores personale er uddannede, vi passer altid godt på dit inventar, og vi kan løse alle former for rengøringsarbejde.

Den erfaring kan vi trække på, når vi gør rent hjemme hos dig. Det betyder også, at vi kan løse alle former for rengøring, og at vi med vores erfaring i bagagen kan levere et godt resultat.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Prioriter familie, arbejde og venner

  Få privat rengøring i Gentofte her

  Hvis du ikke synes, det er det fedeste i verden at gøre rent, er du med sikkerhed ikke alene.

  Det er ikke en høj prioritering for rigtig mange, som har travle hverdage med arbejde, børn, familie, venner og fritidsinteresser.

  Derfor kan du bruge os til privat rengøring i Gentofte. Så skal du ikke tænke på rengøringen, men kan derfor prioritere det, der er vigtigt i dit liv.

  Vi har rimelige og konkurrencedygtige privat rengøring priser, hvor alle kan være med. Alle fortjener nemlig at komme hjem til en rent hjem.

  Vil du gerne have et tilbud på privat rengøring i Gentofte?

  Vores privat rengøring pris er ikke fastsat, da den afhænger af flere parametre som rengøringstype, størrelse på boligen, og hvor ofte du skal have gjort rent. Med i prisen følger selvfølgelig altid støvsugning, gulvvask og afstøvning.

  Vores tilbud er uforpligtende, og du er altid velkommen til at spørge nærmere ind til vores services.

  Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk,