Privat rengøring Frederikssund

Få mere frihed og fritid, når du er kommet hjem fra arbejde eller skolen. Scandinavian Group skal nok klare din privat rengøring i Frederikssund.

Giv dig selv lidt pusterum med privat rengøring i Frederikssund

Vi kender alle sammen til den travle arbejdsdag eller skoledag, hvor man er kommet hjem, og det første man tænker på, det er i hvert fald ikke renligheden i sit hjem. Først skal man tage sig af sin aftensmad, efterfølgende har man måske en masse huspligter, som man skal udføre. Går man i skole, så har man nok en masse lektier og skoleprojekter, som man skal gå i gang med. Hvis man er en person, som ligeledes ønsker at pleje sig selv efter nogle lange dage, så kan man også hurtigt bruge 1 – 3 timer på dette.

Her hos Scandinavian Group kender vi godt til behovet for lidt pusterum i ny og næ. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du er på udkig efter professionel privat rengøring i Frederikssund. Giv dig selv den frihed, som du har brug for og klik på vores telefonnummer: 28 26 71 35, udfyld vores kontaktformular eller send os en mail info@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Privat rengøring i Frederikssund tilpasset dine behov

  Med Scandinavian Group kan vi trygt love dig for, at du altid er garanteret for professionel privat rengøring i Frederikssund. Ligeledes kan vi forsikre, at din rengøring vil være 100% tilpasset efter dine ønsker.

  At få nogle fremmede mennesker hjem til ens private bolig kan være meget overvældende. Vi ved at det er en tillidsprøve at lukke os ind. Det er derfor vigtigt for os at pointere nu og her, at vi altid går udføre din privat rengøring i Frederikssund med stor respekt for dig og dit hjem.

  Med vores privat rengøring i Frederikssund, er du altid garanteret et smilende og uddannet personale, som har alle de nødvendige kompetencer til at udføre professionel rengøring.

  Fleksibel og imødekommende privat rengøring i Frederikssund.

  Står du og har brug for privat rengøring i Frederikssund? Så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Vi er fleksible, og vi kan imødekomme alle dine rengøringsbehov. Vores privat rengøring pris er ikke fastsat, da den afhænger af opgave og omfang. Men vi leverer altid det aftalte stykke arbejde til den aftalte tid og pris, uden ekstra gebyrer.

  Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud. Kontakt os på mail info@scandinavian-group.dk eller ring til os på 28 26 71 35. Vi glæder os til at høre fra dig.