Privat rengøring Fredensborg

Scandinavian Group tilbyder grundig og professionel privat rengøring i Fredensborg. Er hovedrengøring ikke øverst på din to do-liste? Lad os klare arbejdet, så du kan fokusere på vigtigere ting, som du finder mere glæde ved.

Rengøring privat i Fredensborg med øje for miljøet

Hos Scandinavian Group tager vi altid hensyn, ikke bare til dig og dine ting, men også til miljøet.

Derfor bruger vi altid miljøvenlige rengøringsprodukter, som skåner klimaet og dit inventar. Det er en forpligtigelse, vi synes, vi har.

Du kan med ro i sindet lade os gøre rent i dit hjem. Vi ved, at det er en stor ting at lukke os ind, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til tilliden.

Med os kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført af uddannede fagfolk med respekt for dine ting og altid til en fair pris. Vi har været inden for rengøringsbranchen i mange år, og med vores hjælp er du garanteret et skinnende rent hjem.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Grundighed og professionalisme med privat rengøring i Fredensborg

  Alle vores medarbejdere har stor erfaring og uddannelse. Derfor leverer vi også altid en professionel rengøring af dit hjem.

  Vi kan varetage alle former for privat rengøring. Uanset om du bor i en herskabsvilla eller i en mindre lejlighed. Vores tilgang er altid den samme, og vi lytter selvfølgelig altid til dine ønsker.

  Vi er et alsidigt rengøringsfirma, der har stor erfaring med mange år på bagen. Det betyder også, at vi har prøvet lidt af hvert i årenes løb og derfor kan udføre alle former for rengøring. Lige fra en klassisk støvsugning til vinduespudsning.

  Vi er tilmed fleksible, og vi ønsker at imødekomme dine behov, uanset om der er tale om en engangsrengøring efter en fest eller efter fast aftale.

  Når du har brug for hjælp til rengøring, kommer vi.

  Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med privat rengøring i Fredensborg

  Vores privat rengøring priser er fordelagtige, men ikke faste, da rengøringsopgaver kan variere i både størrelse og omfang. Derfor giver vi selvfølgelig også altid et uforpligtende tilbud på vores ydelser.

  Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på e-mail valeri@scandinavian-group.dk eller på telefon 28 26 71 35. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Privatrengøring nordsjælland