Privat rengøring Farum

Mangler du et erfarent og kompetent rengøringsfirma til at varetage din privat rengøring i Farum? Så er Scandinavian Group den helt rigtige løsning for dig, med uddannet og erfarne rengøringsfolk.

360 graders privat rengøring i Farum

Med mange års erfaring i rengøringsbranchen, er du garanteret en 360 graders professionel privat rengøring i Farum.

Hos Scandinavian Group har vi stor fokus på at lytte til dine rengøringsbehov, inden vi går igang med at varetage din rengøring. Dette gør vi for at sikre os, at den rengøring du får, vil være udført og skræddersyet lige efter dine behov. Vi tager altid hensyn til dig og din bolig, når vi gør rent hjemme hos dig. Det betyder at vi kun bruger de bedste og miljøvenlige rengøringsprodukter.

Hvis der skulle være en form for allergi hjemme hos dig, finder vi selvfølge den rette løsning, så der er ingen der bliver generet af vores rengøring.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Privat rengøring Farum pris

  Vores privat rengøring pris er altid konkurrencedygtig, til en pris hvor alle kan være med. Den pris vi kommer med, dækker altid hele din rengøring, uden ekstra gebyrer.

  Med vores rengøring er du garanteret at vi leverer den aftalte rengøring til den aftalte tid og pris. Ved at vi hos Scandinavian Group har fokus på at sikre dig, den bedste skræddersyet rengøringsløsning som dækker alle dine behov, har vi valgt ikke at fastsætte vores pris.

  Da vores pris ikke er fastsat, tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan tage op til overvejelse.

  Skal vi tage snak om din privat rengøring i Farum?

  Er du interesseret i at få udført privat rengøring, af et erfaret og kompetent rengøringsfirma? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er fleksible, og vi kan imødekomme alle dine rengøringsbehov.

  Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud på din rengøring. Det eneste du behøver at gøre, er at enten skrive til os på mail info@scandinavian-group.dk eller ring til os på 28 26 71 35.

  Vi glæder os til at høre fra dig.