Privat rengøring Birkerød

Få professionel privat rengøring i Birkerød hos Scandinavian Group. Vi klarer din rengøring, så du får et renere og sundere hjem, uden selv at skulle bekymre dig om besværet.

Dit hjem i sikre hænder med privat rengøring i Birkerød hos os

Har du en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde overskud til rengøringen. Så frygt ej. Vi hos Scandinavian Group klarer al privat rengøring i Birkerød for dig, hvilket betyder, at du kan få mere tid til familien, og det der virkelig betyder noget.

Vi har mange års erfaring med rengøring i private hjem i Birkerød, hvilket betyder at du trygt kan vælge os. Derfor kan du altid være sikker på, at dit hjem fremstår rent og pænt efter vi har været forbi.

Vores dygtige og grundige medarbejdere er uddannet inden for rengøring, og kan derfor løse alle de opgaver der måtte opstå.

Vi stræber efter at yde den bedste service, og derfor har vi altid 100% garanti på rengøringen. Hvis du ikke er tilfreds, kommer vi tilbage, og klarer det kvit og frit. Vores kunder skal nemlig altid være tilfredse med vores arbejde.

Har du lyst til at høre mere om vores rengøringsservice, sidder vi klar på telefon 28 26 71 35 eller send os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Pris på privat rengøring i Birkerød

  God kvalitetsrengøring er ikke så dyrt, som du måske går og tror.

  Det hele afhænger af arealet, hvor ofte det skal foretages og hvilke typer opgaver, der skal klares. Prisen er derfor forskellig fra opgave til opgave.

  Vi sørger altid for, på bedst mulig måde, at imødekomme alle dine ønsker.

  Vi kan tilbyde dig en fast rengøringsaftale, hvis du har brug for dette, eller vi kan komme når du har brug for det. Vi kommer når det passer dig bedst, det er helt op til dig – du bestemmer.

  Vi kan dog forsikre dig for, at du får den bedst mulige pris, uanset hvilke behov du end måtte have.

  Få et tilbud på privat rengøring i Birkerød

  Kontakt os for at høre mere om de mange fordele, der er ved at vælge os. Vi kan kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.