Privat rengøring Allerød

Drømmer du om at komme hjem til et rent og skinnende hjem, men har du ikke tid eller overskud til at stå for rengøringen selv? Frygt ej. Vi har den perfekte løsning til dig. Kontakt os i dag og få et tilbud på din privat rengøring i Allerød.

Dit hjem i sikre hænder med privat rengøring i Allerød hos os

Hos Scandinavian Group tilbyder vi privat rengøring i Allerød til alle. Uanset om der er tale om mange kvadratmeter eller en mindre bolig. Vi udfører alle former for rengøring i private hjem og har et erfarent og uddannet personale.

Det er jo fantastisk at have et rent og pænt hjem, men det er ikke alle, der har overskud til at stå for rengøringen selv. Samtidig ved vi, at det kan være grænseoverskridende at lukke andre ind i sit hjem.

Derfor bruger vi kun erfarne folk og miljøvenlige rengøringsmidler. Vi passer på dine ting, som var det vores egne, og vi har tilfredshedsgaranti. Er du ikke glad for resultatet, kommer vi tilbage og udfører arbejdet på ny – gratis.

Vi er med til at give dig overskud i hverdagen, så du kan fokusere på de ting, der giver dig værdi.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Uddannede fagfolk står klar til at hjælpe dig med privat rengøring i Allerød

  Der findes mange former for rengøringsarbejde, lige fra gulvvask til vinduespudsning eller rengøring af badeværelser.

  Hos Scandinavian Group findes der ikke den rengøringsopgave, vi ikke kan løse. Vi har mange års erfaring med alle former for privat rengøring. Derfor har vi i årenes løb løst alle former for rengøringsarbejde. Det er din garanti for, at vi også kan hjælpe dig.

  Hos Scandinavian Group bruger vi kun erfarne fagfolk, der har uddannelse inden for rengøring. For vi ønsker, at du skal have den bedste service, hvor vi har løst opgaven korrekt og til perfektion.

  Vi udfører privat rengøring til alle hjem, store som små, og vi tager os både af specifikke opgaver og hovedrengøringer.

  Dertil kan du selvfølgelig også altid lave en fast aftale om rengøring med os.

  Mangler du privat rengøring i Allerød? Vi hjælper med et skinnende hjem

  Vi har konkurrencedygtige priser, men vores privat rengøring priser er ikke fastlagt på forhånd, da de afhænger af opgavens omfang.

  Derfor tilbyder vi selvfølgelig også altid et uforpligtende tilbud på vores rengøring, som du kan tænke over.

  Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller via e-mail valeri@scandinavian-group.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at få et skinnende hjem.