360 graders privat rengøring Nordsjælland

Oplev privat rengøring Nordsjælland som du ikke kommer til at opleve hos et andet rengøringsselskab

Nærværende privat rengøring

Drømmer du om at få et rent hjem? Måske har du allerede gået med overvejelserne om rengøringshjælp? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Scandinavian Group har vi stor erfaring indenfor privat rengøring, derfor er vi i stand til at varetage alle typer opgaver på området. Vi betjener primært områderne i og omkring Kokkedal, Hørsholm og Nivå, men vi hjælper også gerne til i resten af Nordsjælland.

Med vores privatrengøring sikrer vi dig et renere hjem og derfor også mere fritid, som du kan bruge på mere interessante ting. 

Vores personale er uddannet indenfor rengøring af hjemmet, vi kan derfor løse alle opgaver som f.eks. afstøvning, vinduespudsning gulvask osv. Vi stræber altid efter at løse opgaven til perfektion, da vi erfarer at glade kunder kommer igen. Derfor tilbyder vi altid 100% garanti på vores rengøring. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med vores rengøring, løser vi det manglende GRATIS.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage pĂĄ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Privat rengøring som du kan stole på

  Vi ved det kan være svært at overlade hjemmet til fremmede, men alle vores ansatte er dygtige, grundige og professionelle, hvilket betyder, du trygt kan overlade din privat rengøring af hjemmet til os. Vi kommer når det passer dig bedst, og vi kan både udføre privat hovedrengøring eller mindre rengøringsopgaver. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du går med tankerne om professionel rengøringshjælp.

  Vi tilbyder stabil og grundig privat rengøring Nordsjælland af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsservice, kan vi altid kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller mail valeri@scandinavian-group.dk. 

  Du kan her kigge på de byer, hvor vi tilbyder privat rengøring i Nordsjælland:

  Hvad koster privat rengøring?

  Vi har ingen fast prisliste på vores privat rengøring, da prisen afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer b.la. an på, hvilke opgaver du ønsker, vi skal udføre, samt hvor ofte du har brug for hjælp. Alt vores rengøring indebærer naturligvis støvsugning, gulvvask, afstøvning og rengøring af køkken/bad osv. 

  Men dette kan naturligvis kombineres alt efter behov, hvorfor vi kan tilbyde alle former for rengøringshjælp efter en fast aftale, eller når du har brug for det. Uanset dine behov gør vi altid vores bedste for at imødekomme dem alle. Vi garanterer desuden altid vores kunder så billige priser som muligt.

  Vil du høre mere om vores rengøringsservice?

  Har du interesse i at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af privat rengøring i Nordsjælland og andre rengøringsydelser. Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende os mail med det samme. Vi står klar til at give dig et godt tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.