Kontorrengøring for alle virksomheder

Mangler du hjælp til rengøring af kontor?

Så er der professionel hjælp at hente lige her. Scandinavian Group tilbyder miljøvenlig og professionel rengøring af kontor og kontorlokaler for alle slags virksomhedstyper. Et rent kontor er med til at skabe et godt indeklima, der kan medvirke til færre sygedage og større arbejdsglæde blandt de ansatte. Desuden giver det også kunderne et godt førstehåndsindtryk, derfor bør en ordentlig rengøring af kontor prioriteres højt.

Vi tilbyder stabil og grundig kontorrengøring i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi opererer primært i og omkring Kokkedal, Hørsholm, Nivå og omegn, men servicerer også gerne resten af Nordsjælland. Hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsservice, kan vi altid kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller du kan sende os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Bred vifte af kompetencer indenfor kontorrengøring

  Uanset hvilken form for rengøring du ønsker, vi skal udføre på dit kontor, kan vi med sikkerhed varetage opgaven. Er der tale om rengøring af vinduer, toiletvask eller tæpperens, så står vi altid klar. Med vores mange år i branchen har vi lært, at udføre selv de mest komplicerede opgaver, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver.

  Vi kan b.la. tilbyde:

  Når vi udfører rengøring for vores kunder, sætter vi altid deres individuelle ønsker og behov i centrum for vores arbejde, det betyder for dig som kunde, at vi kommer og rengør kontoret, lige når det passer dig.

  Vi indgår gerne en fast aftale, hvor vi klarlægger et tidsinterval, der passer til din virksomheds ønsker og behov. Dette resulterer i, at du altid får et veludført stykke arbejde, til attraktive priser, du kan derfor med fordel lade os varetage rengøringen af kontor for din virksomhed.

  Kontakt os for et godt tilbud på kontorrengøring

  Hvis du har lyst til at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at finde en løsning på kontorrengøring, der matcher dig og din virksomheds behov og ønsker, og som muliggør et bedre og lysere arbejdsmiljø hele året rundt. Vi kan kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så skal vi nok sørge for at vende tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.