Professionel og grundig håndværkerrengøring

Scandinavian Group tilbyder håndværkerrengøring

Vi ved med vores erfaring, at håndværkere derhjemme ofte betyder et stort rod og en masse støv, og med det kommer der naturligvis også en masse rengøring.

Efter en lille eller mere omfattende renovering, er der en risiko for, at det rum eller område, der er blevet berørt, ser ud som et stort rod. I hvilket hjørne skal du starte, og hvad skal du gøre først. Det er her, vi som rengøringsfirma kan hjælpe dig, vi sørger for at ryde op efter håndværkerne så dit hjem igen kan fremstå rent og indbydende. Om du ønsker, at vi skal varetage hele opgaven eller dele af den, er helt op til dig.

Vi tilbyder professionel håndværkerrengøring i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi udfører hovedsageligt håndværkerrengøring i og omkring Kokkedal, Hørsholm, Nivå og omegn, men vi kører også gerne til resten af Nordsjælland. Hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsservice, kan vi altid kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller du kan sende os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

    Spar tid med håndværkerrengøring

    Håndværkere efterlader ofte en masse støv, snavs og affald i større eller mindre mængder. Det kan derfor godt være en tidskrævende proces at skulle ryde op, efter de har været på besøg. Scandinavian Group tilbyder håndværkerrengøring og står klar til at rykke ind, når håndværkerne er færdige med deres arbejde, så du hurtigt kan bruge området igen. Vi er grundige, effektive og kvalitetsbevidste, så du kan være sikker på, at lokalerne skinner, når vi er færdige.

    Vores effektive team står klar til at udføre håndværkerrengøring, for at frigøre tid til dig, som du kan bruge på mere interessante ting. Vi påtager os alle opgaver indenfor håndværkerrengøring, uanset størrelsen på opgaven.

    Kontakt vores rengøringsfirma for et godt tilbud

    Kontakt os for at høre mere om de mange fordele, der er ved at vælge vores håndværkerrengøring. Vi kan kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud og flere informationer til dig.