Grundig flytterengøring

En af vores mange rengøringsservices er flytterengøring

Ved en flytterengøring sikrer du dig at lejligheden, huset eller kontoret, er som det skal være, når du forlader stedet. Vi kan hjælpe med dele af rengøringen eller det hele, hvad enten det er aftørring, gulvvask, vinduespudsning eller noget helt andet – du bestemmer helt selv. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med flytterengøring, hvorfor du kan være sikker på, at vi leverer en grundig og professionel løsning indenfor flytterengøring.

Er du på udkig efter en leverandør af professionel flytterengøring? Så lad Scandinavian Group tage sig af rengøringen af dit gamle hjem eller kontor, så du kan komme på plads i dit nye. Vi tilbyder flytterengøring for privat- og erhvervskunder i Kokkedal, Hørsholm, Nivå og omegn, men hjælper også gerne til i resten af Nordsjælland. Hvis du ønsker at høre mere om vores service, kan vi altid kontaktes på telefonen 28 26 71 35 eller mail valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Fordele ved flytterengøring

  Vi ved med vores erfaring, at det kan være overvældende at flytte fra ét hjem til et nyt, da der er mange ting, man skal have styr på både praktisk, økonomisk og følelsesmæssigt.

  Midt i alt flytterodet og at pakke sine ting ned og ud igen, finde og kordinere transport samt finde hjælpende hænder, er en rengøring det sidste, man har lyst til, når man står midt i alt kaosset. Overlad derfor flytterengøringen til os og spar tid og besvær.

  Flytter du fra en lejebolig, er vores rengøring desuden med til at sikre, at du får en større andel af dit depositum tilbage fra din udlejer. Der er derfor også økonomiske fordele i at kontakte et rengøringsfirma, der kan stå for flytterengøringen.

  Lad os hjælpe dig

  Ønsker du hjælp til flytterengøring, eller ønsker du at høre mere om vores andre services og priser? Så står vi klar til at hjælpe dig og finde den bedste løsning for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 28 26 71 35 eller send os en mail på valeri@scandinavian-group.dk. Vi sørger for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.