Desinfektion / desinficering

Desinfektion - Føl dig tryg

Ønsker du at give kollegaer en tryg og rar arbejdsplads, så kan du implementere nye tiltag, der skal sikre at evt. smittespredning minimeres. Især i disse tider vi lever i dag, er det virkelig vigtigt, at man har en desinficeringsplan, der kan hjælpe. En plan der ikke bare hjælper dig og din virksomhed, men også dine ansatte og dem der besøger din virksomhed.

Desinficering bør gøres ofte, og det skal gøres strategisk og metodisk så det giver mening i forhold til opbygningen af adgangsveje. Vi sørger for at desinficere dørhåndtag og diverse kontaktoverflader, der kan være potentielle smittekilder. Derfor har vi hos Scandinavian Group en klar plan, med klare retningslinjer for hvad vores medarbejder skal gøre internt og ude hos dig.

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, kan vi kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller du kan sende os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

    Få professionel hjælp til desinficering

    Som virksomhed eller privat kan man også gøre meget selv. Det kræver, at man er meget grundig og sørger for at rengøre diverse overflader, hvor der er kontakt, samtidig med at du bruger de rigtige materialer. Dog er dette også en tidskrævende proces, der skal gentages ofte.

    Hvis du ønsker at spare tid, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til en professionel. Herefter kan vi lave en enkelt eller en fast aftale, hvor vi kommer og desinficerer alt det du har brug. Sådan sikrer du dig også, at det bliver udført korrekt, endda de steder du ikke selv havde tænkt på.

    Vi klarer desinficeringen

    Hvis du har brug for en professionel virksomhed til at udføre desinficering af diverse overflader, så står vi klar til at hjælpe dig med grundig desinfektion. Vi tilbyder at udføre desinficering i Kokkedal, Hørsholm, Nivå og omegn, men servicerer også gerne resten af Nordsjælland. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores desinficering kan vi altid kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller du kan sende os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.