Professionel butiksrengøring

Butikken danner de fysiske rammer for kundernes oplevelse og de ansattes trivsel

Så ønsker du at give dine kunder en bedre købsoplevelse og medarbejdere bedre arbejdsforhold, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder butiksrengøring for butikker i alle størrelser, store som små. Hos Scandinavian Group har vi specialiseret os i butiksrengøring. Vi har den rette erfaring og kan derfor lave en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dine og din butiks behov.

Vi udfører butiksrengøring i området Kokkedal, Hørsholm, Nivå og omegn, men servicerer også gerne resten af Nordsjælland. Hvis du ønsker at høre mere om vores butiksrengøring kan vi altid kontaktes på telefon 28 26 71 35 eller du kan sende os en mail på valeri@scandinavian-group.dk.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

    Fordele ved butiksrengøring

    Ved at få foretaget en rengøring af din butik opnår du en række fordele, der vil komme dig til gode på sigt. Butikkens renlighed har nemlig stor betydning for kundens opfattelse af butikken, og om kunden kommer ind eller ej. Hyggelige og rene forretningslokaler tiltrækker kunder og giver et pålideligt og godt indtryk af virksomheden. Desuden medfører rene lokaler også, at kunderne opholder sig længere tid i butikken, hvilket giver dig muligheden for at sælge mere.

    Vi anbefaler derfor altid, at du bestiller butiksrengøring. Få det gerne inkorporeret så ofte som muligt. Især med det omskiftelige vejr i Danmark betyder det, at vi til tider opholder os meget indendørs. Hvilket betyder at mange kunder bringer snavs og støv med ind i butikken.

    Skal vi lave en aftale?

    Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig og din butik med butiksrengøring, eller hvis du bare har et par spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Få flere informationer og modtag et tilbud med en god pris. Vi venter på din henvendelse, hvor vi herefter kan tage en indledende snak om opgavens omfang. Du kan kontakte os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.